Porto huizen
Zoek jouw stedentrip naar Porto
Weekendje Porto - Porto.nl

Weekendje Porto

Gezellig een weekendje Porto

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Beste keuze

Weekendje Porto

Wil je graag een weekendje Porto ondernemen? Bij GaSamen Stedentrips hebben we altijd wel een last minute, stedentrip of weekendje Porto die bij je past.

Wat ga je nu ondernemen tijdens een weekendje Porto? Er is veel keuze in deze authentieke stad. Start je weekendje Porto met een typisch drankje; Port. Er is in Porto genoeg Port te drinken. Er staan ook nog originele Porthuizen.

Ribeira is het oude stadscentrum van Porto. Wandel door Ribeira tijdens een weekendje Porto. Er zijn veel steile, kleurrijke straatjes. Wandel door deze wijk en zie de prachtige Douro aan je voorbij gaan. Langs de Douro zijn veel gezellige restaurantjes en terrasjes te vinden. Neem hier een drankje en geniet van de gezelligheid tijdens een weekendje Porto.

Ook tijdens een weekendje Porto hoort een ritje in een authentiek trammetje. De beigeachtige trammetjes zie je overal aan je voorbij gaan. Een weekendje Porto is compleet na een ritje langs alle bezienswaardigheden van Porto. Of je kiest ervoor om de route wandelend af te leggen.

Igreja do Carmo kan je niet missen tijdens een weekendje Porto. Deze prachtige kerk is aan de buitenkant een feest voor het oog. De prachtige buitenkant is zeker een foto waard. Het uitzicht vanaf Torre dos Clérigos is ook de moeite waard. Beklim tijdens een weekend Porto deze toren. Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht over de stad.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Weekend Porto inclusief vlucht

Een weekend Porto inclusief vlucht kun je ook boeken bij GaSamen Stedentrips. Een weekend Porto inclusief vlucht is de snelste manier om een begin te maken aan je stedentrip. Je weekendje Porto begint het snelst met het vliegtuig. Vliegen naar Porto is daarom de snelste optie. Een weekend Porto inclusief vlucht stel je zelf naar hartenlust samen. Combineer er meteen een hotel Porto bij.